I går (söndag) hade jag en fullspäckad tävlingsdag. Jag övernattade i min lilla husvagn i Kalix lör-sön för rallytävlingar. Jag älskar den lilla vagnen och det är så oerhört skönt att ha möjlighet till banvandring innan man ens gjort morgonkissen 🙂 


Söndagen gjorde jag och Jabber två rundor i mästarklass. Den första var vår sämsta i hela karriären tror jag. Han var jättekonstig. Skulle nästan säga att han var rädd, men kan inte se någon anledning till varför. Andra rundan var han som vanligt igen och skrapade ihop 98 poäng! Nästan SM-kvalpoäng. 

Tok hade en start. Debut i fortsättningklass på 95 poäng! Det tycker jag är väldigt bra! Fortfarande behövs mer uthållighet, men det kommer. 


När rallyn var avklarad satte jag mig i bilen och åkte till Piteå igen. Där väntade Kanalsimmet. 950 meter fensimning i kanalen genom stan. 

 I år var det rent hemskt att simma! Motströms (i vanliga fall är det medströms) och utrustningen man inte på min sida. Jag fick nöja mig med att vinna damklassen och komma tvåa totalt på en tid av 16:54. Nästan 7 minuter långsammare än i fjol, men så sjukt mycket tröttare. Jag får ta revansch nästa år! 

Annonser