Ja, hur ska jag börja egentligen. Jag är en öppen människa, kanske därför jag skriver det här, men jag tycker att det är så sjukt roligt (nu i efterhand). Gårkvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men jag kör väl historian från början. (Ha i åtanke hela historian att jag inte druckit en droppe alkohol).

Besöket kom som väntat och vi hade riktigt trevligt. Så trevligt att besöket fick stanna över natten. Min kära rumskompis Maria hade lovat att hålla sig borta på kvällen och var därför inte närvarande.
Klockan var väl ungefär halv 2 när hon entrade dörren till lägenheten och fick genast två skällande vakthundar mot sig. Jag hade nämligen glömt att stänga dörren till mitt rum som jag alltid annars gör på kvällen.
Instiktivt så KASTAR jag mig upp från sängen och rycker tag i täcket och springer med detta och i övrigt enbart iklädd trosor för att hejda mina vilddjur. Nåja, ingen skada skedd. Sätter mig på sängkanten och känner hur jag får VÄRLDENS blodtrycksfall och börjar må rätt illa. Jag hör att Maria går in på toan och börjar låsa. Det var ungefär då jag kände jag var tvungen att vara FÖRST dit!
Slänger på mig en sidenkimono runt axlarna och skriker nått i stil med ”UT FRÅN TOAN MARIA!!!”
Snällt så kliver hon genast ut och i mitt förvirrade sinne har jag fått för mig att jag ska göra Nr 2 istället för att kräkas, så jag drar ner trosorna och sätter mig på toan……. trodde jag..
Istället så ligger jag avsvimmad på golvet med både Maria och besöket över mig och försöker ta reda på om jag fortfarande lever. När jag väl fått ur mig att jag i alla fall är vid liv hör jag Maria den sötnosen som är så artig ”hej, det är jag som är Maria förresten” till besöket (som förövrigt träffade Maria för första gången i kalsonger eftersom han bara rusat upp ur sängen när han hörde min duns.)
Så där ligger jag med trosorna på halvkant (de hade jag tydligen hunnit halvvägs med) och kimonon uppfläkt och blottar brösten och jag har en kille som jag inte känner speciellt bra och min stackars rumskompis över mig, samt att jag har två hundar som tycker att det är skitroligt att matte vill leka mitt i natten! Väldigt sårbar situation.
Inte nog med det. Då började jag må dåligt igen. Slänger mig över toalettstolen och kräks.
Efteråt satte jag mig på locket och hade huvudet så låååångt ner jag kunde, men blodet kom inte tillbaka till huvudet. Jag var likblek och kallsvettig. Tänkte tyst att nu får någon snart ta och ringa en ambulans för nu dör jag snart. Efter kanske en kvart kände jag mig stark nog att resa mig och lägga mig på golvet istället. Där låg jag ytterligare några minuter innan jag kvicknade till helt. Besöket skötte sig utmärkt och strök håret ur ansiktet och frågade lite då och då hur jag mådde.
Sen tillbaka i sängen så blev det hela lite pinsamt för mig eftersom att jag inte mådde tillräckligt bra för att bry mig just under själva händelsen. Fnitterattack. 🙂

Anledning till att det blev så där tror jag var en blandning av att jag vid den tidpunkten inte hade ätit på 10,5 timme, var i djupsömn, panik för att jag hade öppen dörr, förstod inte riktigt att det var Maria som kom och inte någon inbrottstjuv och att jag vill uppfostra mina hundar och hinna stoppa dem innan de hinner fram till dörren.

Nu i efterhand har jag skrattat sönder mina magmuskler och har kramp i mungiporna av allt flabbande när jag berättade det för mina klasskompisar (de närmaste). Jag ser bara allting framför mig. Stackars besöket som har en puls på 300 och Maria tror att jag har dött, ligger där och blottar mig för den som vill se och ser ut som ett spöke med två hundar som vill pussas med mig.

Ja, vad ska jag säga? 🙂 Det blev inte riktigt som jag tänkt mig 🙂 Jag hoppas jag inte gjorde ett alltför dåligt intryck på besöket och att bilden av mig på golvet inte kommer att förfölja honom resten av sitt liv =)